Henkilötiedot ja yksityisyys

Eräät henkilötiedot sekä osoitteessa www.masai.fi tehdyt ostotapahtumat tallennetaan ja käsitellään Masain toimesta Henkilötietolain mukaisesti. Näitä tietoja Masai tarvitsee suorittaakseen oman osansa sopimuksesta asiakkan kanssa.

Tallennettavat henkilötiedot voivat olla:

-Nimi
-Osoite
-Sähköpostiosoite
-Puhelinnumero
-Muita tunnistamiseen tarvittavia henkilötietoja

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Maksun suorittaminen tilauksen yhteydessä verkkokaupassamme

Maksutiedot maksun suorittamisen ja vahvistamisen yhteydessä
Palautuksen yhteydessä
Tiedot lähetetään salattuina alan standardien mukaisesti


Profiili tai käyttäjätili

Profiilin tai käyttäjätilin hallinnointi


Uutiskirje

Uutiskirjeen lähetys


Friends of Masai

Klubijäsenyyden hallinointi
Kutsut klubin tapahtumiin
Erityiset klubitarjoukset


Markkinointi

Tuotteidemme markkinointi
Erikoistarjoukset
Tietojen ja presale-kutsujen lähettäminen


Ylläolevia tietoja käytetään vain, jos asiakas on antanut siihen suostumuksensa, ellei voimassa oleva laki anna mahdollisuutta yhteydenottoon ilman asiakkaan suostumusta.

Tietosi poistetaan, kun niille ei ole enää tarvetta yhden tai useamman yllämainituista käyttötarkoituksista yhteydessä. Tietoja voidaan käsitellä ja säilyttää pidempään anonyymissa muodossa.

Tietoja ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle.


Tarkastusoikeus

Sinulla on asiakkaana oikeus pyytää rekisteriotetta tiedoista, joita Masai on rekisteröinyt sinusta. Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojen kerääminen ja käyttö vastaisuudessa, sekä tarvittaessa muokata henkilötietoja, jotka ovat virheellisiä.


Asiakastietojen poistaminen

Voit lähettää kirjallisen, allekirjoitetun pyynnön Masain tallentamien henkilötietojen poistamiseksi. Emme voi kuitenkaan poistaa tietoja, jotka lain mukaan tulee tallentaa tilikirjanpitoa varten.

LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille tai integroituihin sivustoihin. Emme ota vastuuta muiden palveluntarjoajien sivustojen sisällöstä tai henkilötietojen käsittelyperiaatteista. Muilla sivustoilla vieraillessasi suosittelemme lukemaan kyseisen sivuston ylläpitäjien henkilötietoja ja yksityisyyttä koskevat säännöt.


Viimeksi päivitetty: 18.08.17