PALAUTUS

Toivomme, että Masain tuotteiden ostaminen on sinulle helppoa – ja sama koskee palauttamista.

Kun vastaanotat tilauksesi, löydät paketista tilaamiesi tuotteiden lisäksi seuraavat asiat:

1) Lähetysluettelo, jossa on yhteenveto vastaanottamistasi tuotteista.

2) Ohjeet tuotteiden palauttamiseen (myös alla).

3) Täytettävä palautuslomake, jonka lähetät palautuksen mukana.

4) Ennakkoon maksettu palautustarra, jonka liimaat palautettavaan pakettiin, jos haluat käyttää ilmaista palautusoikeuttasi.

PALAUTUS POSTIN KAUTTA

Jos haluat palauttaa yhden tai useamman tilaamistasi tuotteista, noudata seuraavia neljää vaihetta:

1) Kirjoita palautuksen syy palautuslomakkeessa olevaan tuotelistaan.

2) Liitä täyttämäsi palautuslomake tuotteiden oheen. Voit pakata tuotteet samaan pakkaukseen tai pussiin, jossa ne saapuivat.

3) Kiinnitä tuotteen mukana saamasi palautuslomake palautettavan lähetyksen ulkopuolelle. Suosittelemme sinua käyttämään oheista palautuslomaketta – muuten olet itse vastuussa tuotteista ennen kuin ne saapuvat meille. Emme myöskään vastaa postituskuluista, ellet käytä oheista palautuslomaketta.

Jos sinulla ei ole palautuslomaketta, ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun soittamalla numeroon 942452157 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@masai.fi.

4) Vie palautettavat tuotteet paketissa lähimpään Postin noutopisteeseen.

Vastaanotettuamme palautuslähetyksesi käsittelemme sen mahdollisimman nopeasti. Palautamme sitten palauttamiesi tuotteiden hinnan tilillesi. Rahojen saapuminen tilillesi voi kestää kaksi viikkoa siitä, kun olet lähettänyt paketin.

Vaihto toiseen tuotteeseen?
Jos palautat tilaamasi tuotteen, emme valitettavasti pysty tarjoamaan sinulle toista tai toisen väristä tai kokoista tuotetta tilalle. Ongelmaan on olemassa kuitenkin helppo ratkaisu: Jos haluat tilalle toisen värisen tai kokoisen tuotteen tai kokonaan uuden tuotteen, palauta tilaamasi tuote ylläolevien ohjeiden mukaisesti ja tee uusi tilaus osoitteessa www.masai.fi.

TARVITSETKO APUA?

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.

Kiitos, että ostat Masai-tuotteita.


Huomaa: Masai pidättää oikeuden kirjoitusvirheisiin, hinnan muutoksiin, odottamattomiin ongelmiin ja varastonhallinnan virheisiin.