Vaatemallit

Yksilöllisten vaatemalliemme avulla löydät helposti omalle vartalollesi sopivia, tyyliisi istuvia vaatteita. Valitsitpa mitä vaatteita tahansa, ne näyttävät ja tuntuvat siten miellyttäviltä ylläsi.

Yläosia

Fitted overdel Shaped overdel Basic overdel Basic overdel Bias overdel A-Shape overdel

Fitted

Tyköistuvin vaatemallimme FITTED sopii naiselle, joka haluaa korostaa vartalonsa parhaita puolia ilman kiristävää tunnetta. FITTED on kapea malli, joka korostaa muotojasi hieman muita malleja enemmän. Vaatemalli sopii parhaiten leveäuumaiselle, hieman kapearintaisemmalle naiselle. FITTED-mallia on saatavilla kahdella eri istuvuudella: Tight ja Regular. Tight on tyköistuvampi malli kuin Regular.

A-Shape

A-SHAPE-mallisten vaatteiden alaosa on mitoitettu väljemmin. A-malli korostaa rintamusta ja laskeutuu kauniisti vartalolle. A-SHAPE-mallia on saatavilla kolmella eri istuvuudella: Tight, Regular ja Loose – itsellesi sopiva malli riippuu rintavuudestasi.

Bias

BIAS istuu hyvin useimmille vartalotyypeille. Se eroaa muista malleista viistoilla leikkauksillaan, joiden ansiosta kangas myötäilee vartaloa kauniisti ja joustavan tuntuisesti. BIAS täyttää toiveesi naisellisesta siluetista tinkimättä mukavuudestasi. BIAS-mallia on saatavilla yhdellä istuvuudella: Regular. Miellyttävän tuntuinen malli kaventaa myös siluettiasi.

Shaped

SHAPED on väljemmin ihoa myötäilevä malli, joka sopii erinomaisesti leveämpiuumaiselle ja kurvikkaalle naiselle. Rinnan kohdalta leveämpi ja vyötäröltä kapeampi malli myötäilee muotojasi upeasti. SHAPED-mallia on saatavilla kahdella eri istuvuudella: Regular ja Loose. Loose antaa hieman Regular-mallia enemmän tilaa ja liikkumavapautta.

Oversize

OVERSIZE on tilava, paljon liikkumavapautta antava upea malli, joka laskeutuu vartalolle kauniisti ja väljästi ja sopii siten kaikille. OVERSIZE-mallia on saatavilla kahdella eri istuvuudella: Regular ja Loose. Loose on hieman Regular-mallia väljempi.

Straight

Miellyttävä STRAIGHT-vaatemalli mukailee klassisia, suoria linjoja. Se sopii klassisen rennosti pukeutuvalle naiselle, joka suosii kaunista, tasapainoista tyyliä. STRAIGHT-mallia on saatavilla kahdella eri istuvuudella: Regular ja Loose. Regular on hieman Loosea tyköistuvampi malli.

Housut

Fitted bukser Casual bukser

Fitted Trousers

Tyköistuvin vaatemallimme FITTED TROUSERS sopii naiselle, joka haluaa korostaa vartalonsa parhaita puolia. Sen leikkaus on kapeampi tai täysin ihonmyötäinen. FITTED TROUSERS -mallia on saatavilla yhdellä istuvuudella: Tight.

Casual Trousers

CASUAL TROUSERS on mukavuutta ja ihanaa liikkumavapautta antava malli. CASUAL TROUSERS -mallia on saatavilla kahdella eri istuvuudella: Regular ja Loose. Loose antaa hieman Regular-mallia enemmän tilaa ja liikkumavapautta.

Hameet

Fitted Skirt

Tyköistuvin vaatemallimme FITTED SKIRT sopii naiselle, joka haluaa korostaa vartalonsa parhaita puolia. Sen leikkaus on kapeampi tai täysin ihonmyötäinen. FITTED SKIRT -mallia on saatavilla yhdellä istuvuudella: Tight.