Väriteemat

Suunnittelijamme luovat jokaisen malliston ainutlaatuisten väriteemojemme pohjalta. Kaikki samaan väriteemaan kuuluvat värit ja kuvioinnit sopivat keskenään yhteen. Siten voit luoda omanlaisesi tyylin helposti.

Indigo & Celery

Indigo & Celery
Raikas tuulahdus sinistä, vihreää ja khakia. Käytä värejä sellaisenaan tai näyttävissä ja koristeellisissa kuvioinneissa.

Heather

Heather
Vanhan roosan ja khakin sävyt kannattelevat väriteemaa. Poltetun sävyiset kuvioinnit antavat asulle eloa ja flamingonroosa virkistää.

Burgundy & Pink

Burgundy & Pink
Naisellisen tumma viininpunainen sävy sopii loistavasti erilaisiin kuviointeihin ja materiaaleihin pinkin, mustan ja harmaan rinnalle.

Navy & Rosebud

Navy & Rosebud
Suosittua tummansinistä pohjaväriä virkistävät näyttävä kukkakuviointi sekä raikkaat roosan ja petroolin sävyt.

Amber

Amber
Upeat meripihkan sävyiset kuvioinnit ja kankaat hehkuvat lämpöä syksyyn yhdessä mustan ja harmaan eri sävyjen kanssa.

Raven

Raven
Lumoavat tummanvihreät sävyt tuovat mieleen metsän salaperäisen tunnelman – käytä sellaisenaan tai yhdistele muihin väreihin.

Reseda & Rose

Reseda & Rose
Vihreän ja roosan sävyiset materiaalit ja kuvioinnit luovat pehmeän siirtymän kesästä arvaamattomaan syksyyn.

Hazelrose

Hazelrose
Ihanasti lämmittävät harmahtavan tumman roosan väriset vaatteet sopivat loistavasti syksyn ja talven naiselliseen tyyliin.

Navy & Saffron

Navy & Saffron
Tummansininen yhdistettynä lämpimän vaaleanharmaaseen tai raikkaan sahraminkeltaiseen sävyyn luo klassisen mutta kiehtovan vaikutelman.

Amethyst

Amethyst
Violetin murretut sävyt hehkuvat upeasti harmaan, sinisen ja mustan rinnalla graafisissa kuvioinneissa ja pehmeissä kankaissa.

Khaki

Khaki
Suositut khakin sävyt pääsevät oikeuksiinsa kauniissa, naisellisissa leikkauksissa ja ihanissa materiaaleissa. Tyylikästä ja käytännöllistä kaikkina vuodenaikoina!

Stone

Stone
Harmaan ja mustan rauhallinen yhdistelmä tasapainottaa tyyliäsi ja antaa lukemattomia yhdistelemisen mahdollisuuksia.