Maksaminen

Voit maksaa verkkokaupassamme ostoksesi seuraavilla maksutavoilla:

Maksukortit
Klarna-lasku ja -tili
Paypal


Emme veloita lisämaksuja eri maksutapojen käytöstä.

Korttimaksu

Otamme vastaan maksut seuraavilla maksukorteilla:

Visa
Mastercard


Korttimaksut suojaa PCI DSS -sertifioitu maksukumppanimme Altapay. Maksu varataan kortilta tilaushetkellä ja veloitetaan vasta, kun tilauksesi lähetetään varastoltamme.

Maksukortilla maksaessasi sinua pyydetään antamaan maksukorttisi turvakoodi (CVV). Löydät kolminumeroisen koodin kortin takaa. Koodin antaminen on välttämätöntä maksun onnistumisen ja maksuturvallisuuden kannalta.

Klarna-lasku ja -tili

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun tai -erämaksun saat tilaamasi tavarat kotiisi ennen laskun maksamista ilman, että sinun tarvitsee antaa korttitietojasi.

Laskulla maksettaessa maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden lähettämisestä. Jotta laskulla maksaminen olisi mahdollista, maksukumppanimme vaatii henkilötunnuksesi tarkastaakseen luottotietosi ja voidakseen lähettää tilauksesi viralliseen kotiosoitteeseesi.

Kun valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain. Jos valitset joustavan erämaksun kassalla, maksat vähintään 1/24 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään
5 €).

Jos et maksa kuukausilaskuasi viimeistään eräpäivänä, Klarna lähettää sinulle kuukausilaskua koskevan maksumuistutuksen (eli muistutuslaskun) 14 päivää laskun erääntymisen jälkeen. Muistutuslaskuun on lisätty 5 euron muistutusmaksu sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos muistutuslaskusi on edelleen maksamatta 14 päivää ensimmäisen maksumuistutuksen lähettämisen jälkeen, saat toisen muistutuslaskun, johon on lisätty toinen 5 euron muistutusmaksu sekä korkolain mukaista viivästyskorkoa. Jos jätät myös toisen muistutuslaskun maksamatta, Klarna siirtää kuukausilaskusi perintään.

Tutustu Klarnan luottoehtoihin täällä: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf.

PayPal

PayPal on palvelu, joka mahdollistaa rahansiirrot yksityishenkilöiden välillä sekä verkkokauppatilausten maksamisen kotimaassa ja ulkomailla. Rahat siirtyvät vastaanottajalle joko PayPal-tiliin liitetyltä kortilta tai PayPal-tilillä olevasta saldosta.